A kiválasztott áru mellett feltüntetett ár a fizetendő vételár, amely még nem tartalmazza a szállítás összegét. A megrendelt árut munkanapokon előzetes e-mail-ben vagy telefonos visszaigazolást követően – a készlet erejéig – 3 munkanapon belül útnak indítjuk. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepi napokon beérkezett megrendeléseket legkorábban a megrendelést követő első vagy második munkanapon teljesítjük.

A megrendelés visszaigazolását és a fizetési információkat rendszerünk e-mail-ben küldi el. Gmail, Hotmail, Freemail levelező rendszerek használata esetén, vagy amennyiben még nem kapott tőlünk levelet, mindig ellenőrizze a levélszemét (spam) mappáját is!

Ügyfélszolgálati telefonszámunk (munkanapokon 09:00 – 17:00 óra között hívható): +36 30 708 0000

A megrendeléseket kizárólag postai úton, előre utalás vagy bankkártyás fizetés után teljesítjük és a szállítás költségeit a vevő viseli. Személyes átvétel esetén természetesen nem számolunk fel szállítási költséget.

Szállítási árak előre utalás esetén (bruttó 100.000,- Ft összeghatárig) – 2024. január 1-től:
Ajánlott levél 500 grammig 1.605,- Ft (elsőbbségi)
Ajánlott levél 2.000 grammig 3.385,- Ft (elsőbbségi)
FoxPost csomagautomata 1.499,- Ft

Bankszámlaszám:
Molnár-Király Zsuzsanna e.v.
CIB Bank 10700615-56077838-51100005

Barion

Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén a szállítási feltételeket személyesen egyeztetjük. A számlát a megrendelt termékkel együtt postázzuk. Magyarország területén kívüli címre csak előzetes egyeztetést követően tudunk szállítást teljesíteni. Ebben az esetben a vételáron és szállítási díjon felül a vevő viseli az esetleges vám költségét is.

Vállalkozásunk (Molnár-Király Zsuzsanna e.v.) a vásárlók adatait a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja az ide vonatkozó törvények betartásával és azt harmadik személynek semmilyen körülmények között nem adja ki.

Kellemes vásárlást kívánunk!