Szolgáltatások

Ha fontosnak tartod, hogy akár egy napon belül kézhez kaphasd gyermeked ovis jelét, akkor ne habozz! Rendeld meg azonnal és a sürgősségi szolgáltatásunk igénybe vételével – a legjobb esetben – már másnap fel is címkézheted a ruhákat, tárgyakat! Webáruházaink gyors és precíz kiszolgálással állnak rendelkezésedre, garantáltan a legjobb egységnyi árakon! Komplett ovis jel csomagjaink tartalma az esetek legnagyobb részében elegendők egy teljes évre – így nem kell utánrendeléssel foglalkoznod és a további postaköltségeket is megspórolhatod!

Figyelem! A 24 órán belül történő kézbesítés, megfelelő ütemű megrendelés és átutalás esetén – a sürgősségi szolgáltatásunk igénybe vételével teljesíthető.

Amennyiben szeretné akár már a következő munkanapon (akár 24 órán belül) kézhez kapni megrendelését, akkor vegye igénybe sürgősségi szolgáltatásunkat, mely a következő extra opciókat foglalja magában:

– a megrendelt jelek a gyártási listán – időrendben – előre kerülnek,
– előre utalás esetén, a pénz beérkezésének napján postázzuk a megrendelt tételeket,
– a küldemény automatikusan elsőbbségi, ajánlott megjelöléssel kerül feladásra,
– értesítjük a küldemény útnak indulásáról.

A sürgősségi szolgáltatás a számított postaköltségen felül értendő és fizetendő.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a postai kézbesítés időtartamára nincs ráhatásunk, erre garanciát nem tudunk vállalni! Ez a szolgáltatás kizárólag az előbb felsorolt extra opciókat foglalja magában. Természetesen, amennyiben személyesen át tudja venni a megrendelt tételeket, akkor a postaköltség megfizetése alól mentesül és ebben az esetben garantálni tudjuk a 24 órán belül történő átvételt.

Telefonon – a tévedések elkerülése végett – nem áll módunkban rendelést felvenni – ügyfélszolgálati telefonszámunkon (+36 30 708 0000) kizárólag információ és felvilágosítás kérhető! Megértésüket köszönjük!

A rendelésről szóló visszaigazoló levél után már ne várj más információra! Nyugodtan indíthatod az átutalást és a pénz beérkezése után azonnal gyártásba tesszük a jeleket! Minden küldeményünk ajánlott opcióval kerül feladásra, így a levelek nyomon követhetők és biztosan nem vesznek el!


Megrendelem!