A ovisjelvasarlas.hu webáruházban a hosszú évek óta megszokott minőségben, Magyarországon a legolcsóbb egységnyi árakon vásárolhatsz rávasalható és öntapadós ovis jeleket úgy, hogy a csomag mennyisége biztosan elég lesz, így nincs szükséged utánrendelésre, megspórolva a további szállítási költséget. Újdonság, hogy a 2023-as évtől már FoxPost csomagautomatába is kérhető a szállítás!


Irány a webshop!

https://ovisjelvasarlas.hu/site/shop/


 

Készülj velünk az oviba!

Akár bölcsis, ovis vagy iskolás a gyermek, mindenhova visz magával olyan személyes tárgyakat, ruhadarabokat, amit viszont is szeretnénk látni – legyen az mobiltelefon, kabát, kulacs vagy cipő. Ezeket mind kézzel megjelölni, hímezve vagy rajzolva rettentő időigényes – ráadásul az idő az, amiből a legkevesebb van egy szülőnek! Címkéinkkel ez a probléma már a múlté, hiszen kiváló minőségben, színesben nyomtatva, névvel, képpel vagy mind a kettővel, többféle méretben, kiszerelésben, bárki pénztárcájához igazítva van tartós, igényes megoldásunk. Nézz körül! Biztos mindent megtalálsz, amire szükséged van!


Irány a webáruház! 

Szolgáltatások

Ha fontosnak tartod, hogy akár egy napon belül kézhez kaphasd gyermeked ovis jelét, akkor ne habozz! Rendeld meg azonnal és a sürgősségi szolgáltatásunk igénybe vételével – a legjobb esetben – már másnap fel is címkézheted a ruhákat, tárgyakat! Webáruházaink gyors és precíz kiszolgálással állnak rendelkezésedre, garantáltan a legjobb egységnyi árakon! Komplett ovis jel csomagjaink tartalma az esetek legnagyobb részében elegendők egy teljes évre – így nem kell utánrendeléssel foglalkoznod és a további postaköltségeket is megspórolhatod!

Figyelem! A 24 órán belül történő kézbesítés, megfelelő ütemű megrendelés és átutalás esetén – a sürgősségi szolgáltatásunk igénybe vételével teljesíthető.

Amennyiben szeretné akár már a következő munkanapon (akár 24 órán belül) kézhez kapni megrendelését, akkor vegye igénybe sürgősségi szolgáltatásunkat, mely a következő extra opciókat foglalja magában:

– a megrendelt jelek a gyártási listán – időrendben – előre kerülnek,
– előre utalás esetén, a pénz beérkezésének napján postázzuk a megrendelt tételeket,
– a küldemény automatikusan elsőbbségi, ajánlott megjelöléssel kerül feladásra,
– értesítjük a küldemény útnak indulásáról.

A sürgősségi szolgáltatás a számított postaköltségen felül értendő és fizetendő.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a postai kézbesítés időtartamára nincs ráhatásunk, erre garanciát nem tudunk vállalni! Ez a szolgáltatás kizárólag az előbb felsorolt extra opciókat foglalja magában. Természetesen, amennyiben személyesen át tudja venni a megrendelt tételeket, akkor a postaköltség megfizetése alól mentesül és ebben az esetben garantálni tudjuk a 24 órán belül történő átvételt.

Telefonon – a tévedések elkerülése végett – nem áll módunkban rendelést felvenni – ügyfélszolgálati telefonszámunkon (+36 30 708 0000) kizárólag információ és felvilágosítás kérhető! Megértésüket köszönjük!

A rendelésről szóló visszaigazoló levél után már ne várj más információra! Nyugodtan indíthatod az átutalást és a pénz beérkezése után azonnal gyártásba tesszük a jeleket! Minden küldeményünk ajánlott opcióval kerül feladásra, így a levelek nyomon követhetők és biztosan nem vesznek el!


Megrendelem! 

Amiért érdemes nálunk vásárolni!

Alakra vágott, bölcsis és ovisjelek nagy választékban. Matrica és rávasalható formában is!

Több száz minőségi bevarrható, öntapadós és rávasalható óvodai jel termék egy helyen!

 • garantáltan kiváló minőségű termékek,
 • 14 napos pénz-visszafizetési garancia,
 • minőségi garancia,
 • udvarias, gyors kiszolgálás,
 • részletes számla és felhasználói útmutató,
 • többféle fizetési- és átvételi lehetőség,
 • speciális igények precíz kiszolgálása,
 • gyors megrendelés teljesítés és szállítás,
 • telefonos ügyfélszolgálat: +36 30 708 0000,
 • a legolcsóbb egységnyi árak,
 • ajándékok, nyeremények,
 • csoportos rendelési lehetőség, kedvezményekkel,
 • viszonteladók kiszolgálása,
 • sürgősségi szolgáltatás.

Irány a webáruház! 

Mire használhatók a rávasalható ovis jelek?

A vasalható ovis jelekkel pár perc alatt megjelölheti gyermeke ruháit, tornazsákját, ágyneműjét és ehhez csak egy vasalóra van szüksége! A rávasalt óvodai jelek kiváló minőségűek, az anyaggal együtt nyúlnak és akár évekig megtartják élénk színüket! Az óvónéni, a dadus és gyermeke sem fogja többé összekeverni ruháit másokéval.

Mire használhatók az öntapadós ovis jelek?

Az öntapadós matrica ovis jelek szekrényre, pohárra, fogkefére, fésűre vagy bármilyen szilárd felülettel rendelkező használati tárgyra könnyedén és egyszerűen felragaszthatók. A matricák fény-, hő- és vízállóak – mivel műanyag alapú anyagra készülnek digitális technológiával. A matricák használatánál nincs szükség külön, átlátszó védőfólia használatára, ezek nélkül is igen sokáig használhatók. A mosogatógép és a mikrohullámú sütő sem tesz kárt a címkékben és a későbbiek folyamán nyom nélkül eltávolíthatók.

Kérhetek egyedi jeleket is?

Természetesen. Ha nem találsz egy jelet, esetleg speciális igényed van? Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi ingyen megrajzoljuk Neked! Lehetőség van saját jelek feltöltésére és igénylésére is – ezt a műveletet webáruházainkban is megteheted, de egy e-mail küldése is elegendő. A jelekhez bármilyen háttérszínt és/vagy feliratot (pl. név, becenév, egyéb felirat) is kérhettek. A grafikai szerkesztés ingyenes. Fontos tudni! Minden egyedi igény szerint készült jel mintáját gyártás előtt – előre utalás esetén – a fizetés teljesülése után, elküldjük megtekintésre, jóváhagyásra. E-mail: info @ ovisjelvasarlas.hu

Sürgősségi szolgáltatás igénylése

Amennyiben szeretné akár már a következő munkanapon (akár 24 órán belül) kézhez kapni megrendelését, akkor vegye igénybe sürgősségi szolgáltatásunkat, mely a következő extra opciókat foglalja magában: a megrendelt jelek a gyártási listán – időrendben – előre kerülnek, előre utalás esetén, a pénz beérkezésének napján postázzuk a megrendelt tételeket, a küldemény automatikusan elsőbbségi, ajánlott megjelöléssel kerül feladásra, értesítjük a küldemény útnak indulásáról. A sürgősségi szolgáltatás a számított postaköltségen felül értendő és fizetendő.

Kérhetem a jeleket háttérszínnel és/vagy felirattal, esetleg más méretekben is?

Igen. A jelekhez bármilyen háttérszínt és/vagy feliratot (pl. név, becenév, egyéb felirat) is kérhetsz. A színek és betűtípusok kiválasztásánál is segítünk, valamint a címkék méretein is változtathatsz. Minden egyedi igény szerint készült jel mintáját gyártás előtt – előre utalás esetén – a fizetés teljesülése után, elküldjük megtekintésre, jóváhagyásra – így egészen biztosan azt kapod, amit rendeltél!

Az öntapadós matricákat kérhetem átlátszó változatban is?

Igen. Ilyen kivitelben csak nálunk juthatsz hozzá öntapadós ovis jelekhez. Az átlátszó változat azt jelenti, hogy nincs háttérszín, azaz csak a jel látszik a matricán! A műanyag alapú, vízálló hordozóanyag kiváló lehetőség azoknak, akik még inkább a minőségi és diszkrétebb megjelenést kedvelik.

Hogyan rendelhetek?

Bármelyik webáruházunkban online módon vagy e-mail formájában. Telefonon – a félreértések elkerülése végett – nem áll módunkban rendelést felvenni! Megértésüket köszönjük!

Hogyan tudok fizetni?

Többféle módon is: bankkártyával, előre utalással, rózsaszín postai csekken, banki befizetéssel vagy személyesen. Fizetés utáni kézbesítés (utánvét) igénylése NEM lehetséges.

Hogyan történik a szállítás?

Postai úton, ajánlott levélben az aktuális postai díjszabás szerint: 955,- és 1.930,- Ft között. Részletek a “Szállítás, fizetés” menüpont alatt.

Mennyi idő alatt készülnek el a megrendelt jelek?

Szezonban (július 1 és szeptember 30 között) 3-5 munkanap alatt. Szezonon kívül általában egy munkanapon belül, a legtöbb esetben még a megrendelés napján. Felhívjuk minden kedves megrendelőnk figyelmét, hogy az előre utalásos fizetési módozat választása esetén, a jeleket kizárólag a pénz beérkezése után áll módunkban legyártani és postázni! Megértésüket és türelmüket köszönjük!

Viszonteladókat is kiszolgálnak?

Igen. Minden olyan partner jelentkezését várjuk, aki rendelkezik bármilyen a témához relevánsan kapcsolódó üzlet- vagy árusító résszel. Az értékesítés jutalékos rendszerben történik és semmilyen anyagi befektetést nem igényel. Minden szükséges eszközt, mintát, katalógust, promóciós anyagot, stb. a rendelkezésére bocsátunk! Jelentkezzem még ma és bővítse termékei körét teljesen ingyen! Bármilyen kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésére! Telefon: +36 30 708 0000

Rendelhetek külön-külön rávasalható fóliát és/vagy öntapadós matricát is?

Természetesen. Webáruházunkban lehetőség van a termékek külön-külön való megvásárlására is, így könnyen pótolhatod a gyorsabban fogyó jeleket.

Kérhetem a szállítást elsőbbségi opcióval is?

Felesleges külön kérni, hiszen automatikusan, kizárólag elsőbbségi opcióval küldjük a termékeket.

Hol tudom a speciális kéréseimet megírni?

A webáruházunkban történő megrendelés esetén, a “Pénztár” menüpont alatt található “Megjegyzés” részben írhatod meg egyedi kéréseidet!
Természetesen e-mail címünkön (info @ ovisjelvasarlas.hu) vagy ügyfélszolgálati telefonszámunkon (+36 30 708 0000) is készséggel állunk rendelkezésedre.

Milyen ruhaneműkre lehet felvasalni a címkéket?

Mivel a rávasalható jeleket magas hőfokon (180 Celsius fok) szükséges felvasalni, így kizárólag pamutból készült ruhaneműkhöz ajánljuk ezeket. A nagyobb mennyiségű műanyagot tartalmazó ruhák megolvadhatnak, megéghetnek ilyen hőfoknál. Ilyen esetben nem áll módunkban felelősséget vállalni. A felhasználói útmutatóban részletes tájékoztatást találsz a felvasalás folyamatáról, valamint videós segédlet is rendelkezésedre áll honlapunkon.

Le lehet szedni később a rávasalható címkéket?

A címkék úgy lettek kialakítva, hogy megfelelő felvasalás esetén a lehető leghosszabb ideig maradjanak az anyagon. Ha a ruhaneműt később szeretnéd tovább adni, akkor azt javasoljuk, hogy kevésbé feltűnő helyre (pl. visszahajtás) vasald fel a címkéket, így a későbbiek folyamán a régi jelre minden további nélkül lehet majd például új fajtát vasalni.

Van lehetőség személyes átvételre?

Igen, kizárólag békéscsabai székhelyünkön előzetes egyeztetés után személyesen is át lehet venni a megrendelt jeleket.

Többféle jelet is kérhetek egy-egy íven?

Természetesen. Lehetőség van arra, hogy akár óvodáknak, bölcsődéknek összeválogatva, vegyesen gyártsunk jeleket. A változatok száma végtelen, akár méretekben, akár a jelek fajtáiban egyedileg is kérhetsz jeleket. Minden ilyen igény esetén vedd fel velünk a kapcsolatot és pontos árajánlatot adunk!
E-mail: info @ ovisjelvasarlas.hu
Telefon: +36 30 708 0000

Saját grafikát is kérhetek a címkékre?

Igen. Amennyiben az általad igényelt grafika nem áll védjegy oltalom alatt és minősége is megfelelő a gyártáshoz, akkor természetesen minden hasonló igényt módunkban áll kivitelezni. Egyeztetés szükséges.

Hány címkét és milyen méretekben tartalmaz egy teljes csomag?

A komplett csomag tartalma: 1 ív (A4 / 115 db) öntapadós matrica és 1 ív (A4 / 115 db) rávasalható címke. Méretek és darabszámok: 1 íven 5 db 4 x 4 cm-es, 50 db 2 x 2 cm-es, valamint 60 db 1,5 x 1,5 cm-es címke található – ez összesen 115 db. Így összesen 230 darab címkét kapsz egy teljes ovis jel csomagban.

ovisjelbolt.hu

Többféle webáruház rendszerrel és informatív weboldallal tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat, hogy mindenki a számára legszimpatikusabb és legegyszerűbben kezelhető szisztéma felhasználásával tudja megrendeléseit leadni, melyeket az alábbi elérhetőségeken találnak.

ovis-jel.hu, ovisjel.eu, ovisjelbolt.hu, jelbolt.com

A további nevek pedig mind-mind webáruházainkra mutatnak:

jelbolt.hu, jelgyar.hu, olcsojel.hu, ovisjel.net, ovisjelgyar.hu, ovisjelek.eu

 

Viszonteladók jelentkezését várjuk!

Továbbra is várjuk viszonteladók jelentkezését, elsősorban a következő városokból: Budapest, Miskolc, Debrecen, Szeged, Pécs, Győr.

Minden olyan partner jelentkezését várjuk, aki rendelkezik bármilyen a témához relevánsan kapcsolódó üzlet- vagy árusító résszel. Az értékesítés jutalékos rendszerben történik és semmilyen anyagi befektetést nem igényel. Minden szükséges eszközt, mintát, katalógust, promóciós anyagot, stb. a rendelkezésére bocsátunk! Jelentkezzen még ma és bővítse termékei körét teljesen ingyen!
Bármilyen kérdés, kérés esetén készséggel állunk rendelkezésére!

Mobil: +36 30 708 0000


Érdekel!